søndag den 6. november 2011

Kris og verdens bedste brunch!

Hej! Kender I Penny Lane i Aalborg? Hvis ikke, så er det på tide. Penny Lane ligger lige midt i Aalborg, på Boulevarden og er udover, at være den lækreste bager nord for Kolding, er det også det mest interessante sted at brunche. Hvis brunche overhovedet er et ord... Min kære fader havde kørt den lange vej fra det sydlige Jylland, for at hente mig i fredags, og som tak ville jeg give en portion mad. Havde før snakket om Penny Lanes brilliant brunch, og han var straks frisk på idéen.

 
Caféen er pisse hyggelig, for at sige det lige ud. Borde og stole er alle forskellige, bestikket står i gamle syltetøjsglas på bordene, og er som alt andet i biksen forskelligt og hyggeligt. Vi satte os ved et bord, ud mod Boulevarden, og der kom hurtigt en smilende dame ned til os, med et menukort - vi vidste dog at vi skulle ha' BRUNCH! Vi bestilte en brunch hver, Far fik en sort kaffe og jeg fik en hindbærsaft fra Søgaard. Der gik ikke længe før maden var serveret:


Brunchen består af følgende: (skal se om jeg kan huske det hele, for der er MEGET!) Fransk landbrie, emmenthaler, frisk (og moden!) annanas, et stykke lækker brownie, oliven, spæde salatblade, lufttørret skinke, en form for salami, grillet artiskok, soltørrede tomater og drænet yougurt med honning, nødder og tørrede frugter. Udover alt det på tallerknen, er der også en kæmpe smørbagt croissant, lyst speltbrød og rugbrød med hasselnødder i, med i prisen. Og lækkert økosmør med sydesalt til. Og prisen for hele herligheden er blot 99 kroner. Når du bestiller drikkevarer, er der også alt det vand du kan drikke til, frisktappet fra en hane, midt inde i biksen. SÅ GODT!

Der var ikke en finger at sætte på noget i menuen. Det smager simpelthen perfekt. Alt spiller simpelthen for PL! Atmosfæren, personalet, maden, brødet, atmosfæren, personalet. ALT! Ville godt bo derinde, hvis jeg gik lov.

Gå ind på Penny Lane. Spis brunch. Bliv glad. Ses!

1 kommentar:

  1. Wow, det ser godt ud - desværre er der lidt langt til Ålborg :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet